Tereza Kymlová

A budete jen koukat, nebo i číst?

Zlý skřeti a moudrej chleba

28. 1. 2022



Takže změna oproti minulýmu článku. Zřejmě VÍC věcí nakoupim v bazaru. Páč nám dorazilo vyúčtování za období DPI: 15K. Prej se posaď, říká mužskej. Tohle jsem fakt nečekala. Právě tolik, plus ještě 2K, měl stát můj novej vysněnej stůl od truhláře. A oni, ty "zlý skřeti" z DPI mě teďka o ten stůl chtěj okrást, představte si... To mám jako k těm čtyřicetinám? To by měli dát spíš ONI MNĚ, ne?! To je příklad toho, jak je svět naruby.

(Dlouhý mlčení)

Já ale ty prachy získám zpátky. V jednom internetovým bazaru, co provozujou dobří manželé, který "zachraňujou" designový věci ze showroomů, se mi taky líbí nějaký stoly. Bílý. Jeden za polovinu, druhej za třetinu ceny. Myslim ceny toho mýho vysněnýho stolu. Když si jeden z nich koupim, získám 8,5K nebo 12K zpátky. A zbytek, do těch 15K, získám stejnym způsobem třeba na dalším kusu nábytku. 

Víš jak se bude ten pěknej dřevěnej tác, co mám doma, krásně vyjímat na bílým stole? VŠECHNO má svý plusy. Jen je vidět. Už jsem se přes to přenesla. Udělám si to hezký i tak. Stejně jako celej život, až doteď. Hele, mám Pinterest, takže... (Psáno večer)

(Druhej den ráno):

Tak si po ránu mažu chleba a koukněte se na něj. Ten jeho úsměv... Jakoby říkal: "Je přece jedno, u jakýho stolu sedíš a jíš. Já jsem jen JEDEN a milionkrát důležitější. A vždycky tu s tebou budu!"

A i kdyby tenhle chleba zmizel, tak je tu ještě PVNC: Prapůvodní Věčnej z Nebe Chleba.

Ten by mi totiž řekl úplně to samý, tim sem si jistá. No, možná by ještě nějaký moudro přidal...

Tak čaaaau a ať moc neplatíte!


Tweet