Tereza Kymlová

A budete jen koukat, nebo i číst?

TOTÁLNÍ OFIKO KONEC LÉČBY!

1. 9. 2023

Milovaní, dnes poděkuju za Vaše modlitby hned na začátku♡. Výsledky z magnetu byly už včera a hlava je čistá. Díky Bohu! Další vyšetření magnetu bude v prosinci, kdy se bude jeden den dělat hlava, druhý den páteř (myslela jsem, že to budou dělat teď při jednom, ale tak co už). Pokaždé, budou-li výsledky z vyšetření dobré, se jejich frekvence bude snižovat.

První věta v lékařské zprávě je jako poslech krásné jemné hudby při níž vám svěží větřík ovívá tvář a vy se se zavřenýma očima necháváte unést poklidnou silou okamžiku. Je jako transparent natažený nad cílovou branou, k níž jste došli už ne v běhu, ale jakýmsi pomalým unaveným krokem, protože nikdo jiný vás předběhnout nemůže; jste jedinými závodníky svého vlastního života. Života, který má jen jeden start, zato ale množství pestrých a různorodých etap s mnoha cíli. A každý z těch cílů - jako schod po schodu - směřuje k cíli nejvyššímu, a tím je věčný život...


Tak a teď pár praktických informací :D.

Jak jsem byla na tom vyčerpávajícím treku, ten mě tak nabil, že jsem si objednala pár šikovných věciček napříště. Něco spadá do kategorie "komfortní" (třeba nafukovací karimatka, kterou jsem v supr stavu sehnala na fb bazaru o 1,5K levněji) a něco do kategorie "ultralight" (tak těch je už víc :D). Mám sepsanou váhu všech věcí na papíře a vskutku svítá naděje, že bych svůj dalšíněkdytrek mohla jít s cca 10kg báglem!

A tak si cestu i víc užila...

V životě jsem neměla nepromokavou bundu, ale teď ji mám :D. A tady musím dát 5☆ kamennému sportovnímu obchodu v těšínské Hlavní ulici, kde mi ochotně a trpělivě pomohli s výběrem.


Dneska jsem Ju koupila sešity do školy a nové pero, pač v pondělí HURÁ! do školy. A další dny se uvidí :D.


Kdyby to někoho zajímalo (mě by to třeba zajímalo), tak ještě pár bodů, na které jsme v Brně chtěli odpovědi:

*vitamíny a podobné doplňky stravy lze dávat už teď

*podpora organismu probiotiky od 1/2 září (odvíjí se od krevních hodnot, které by v tu dobu měly být ok)

*první polovinu školního roku s docházkou opatrně

*prevence úrazu hlavy kvůli zavedenému shuntu: box, ragby a další bojové sporty rozhodně NE; na kolo a podobné sport. aktivity nutnost helmy; potápění jen do 3 metrů; cestování letadlem vyžaduje průkazku držitele shuntu, páč to při kontrole hvízdá

*máme nárok na ozdravný pobyt

*kompletní přeočkování (to povinné, který každý máme z dětství a které se chemkou vynulovalo) se bude řešit v prosinci

*vytažení PEGu a portu se bude řešit v prosinci

*1x za měsíc do Ostravy na proplach portu kvůli prevenci infekce

*na odběry do Ostravy už nemusíme

Takže takhle nějak zhruba.


Ju se teda teď úplně nejlíp necítí, protože chemka "áčko" má dozvuky mnoho týdnů. Ale očekávám, že se to každým týdnem bude lepšit. A hlavně - už aby začal mít víc a víc sám od sebe chuť na jídlo!

Takže to je ode mě ke konci prázdnin vše a ještě jednou díky za Vás, kdo to s námi nesete od začátku až doteď ♡♡♡!!!


WE ♡ YOU!



Tweet