Tereza Kymlová

A budete jen koukat, nebo i číst?

RYCHLEJ ODDYCH A HURÁ DO BRNA

19. 3. 2023

Tak jsem to doma tentokrát vzala hodně zkrátka. Co asi tak můžeš stihnout za necelý tři dny? V pátek jsem hned po návratu dom do sebe kopla silný kafindo, abych se krapánek naspeedovala a zvládla aspoň vytřít byt. Na večer skok o patro níž na nejlepší masáž na světě a druhej den víceméně vytouženej odpočinek na balkóně. Pak samozřejmě povinný čištění pleti, nějaká ta maska na ksicht a pořádně nalakovat nehty. Zkrátka dát se po těch tejdnech narychlo do pucu.

Dnešek pak ve znamení dopolední bohoslužby, teda aspoň online, a pak už jen balit a balit. A rozloučit se a jít.

Nejlepší na těch dnech doma bylo, že Ju fakt parádně baští (jako zase si nepředstavuj kdoví co, ale už má 28 kg, a to je megadobrý!), takže jsem mu dávala do PEGu jen jednou večer(!!). Asi si (ne)dokážeš představit tu úlevu; ty "pegový prázdniny".

Tybrďo, a to všudypřítomný jaro, co?! Nádhera.

Teď ještě, aby Ju dal ten čtyřdenní chemonářez. Ale já pevně věřim, že s Vašima modlitbama to prostě DÁME!!


A proto znovu:

• Ať má Ju klidný průběh chemky

• Ať se po ní dokonale zregeneruje (krev atd.)

• Ať to Ju zvládá psychicky (což je do týhle chvíle super)

• Ještě trochu kašle, ale málo, tak ať se toho už zbaví

• Ať Ju v nemocnici dobře spí. S tím tam občas mívá problémy

• Ať dobře jí a přibírá

• Taky neustále cestujeme sem a tam, hlavně Ondra, tak za Boží ochranu na cestách, páč neustálý ježdění po dálnicích je taky životu nebezpečný, i když si to třeba někdo nemyslí...


Jedna dobrá duše nám taky znovu napekla (koláč), navařila (výbornej vývar, řízky a bram. salát) a navrh donesla mňamkovej jahodovej dort se šlehačkou). A víš proč? Protože slezskej lid. A další důvod ke vděčnosti. Ještěže Vás máme, milovaní těšínští♡!

DĚKUJEME vám všem za modlitby!

A já letím vstříc dalším dnům...

Tweet