Tereza Kymlová

A budete jen koukat, nebo i číst?

STŘEDA VEČER

8. 3. 2023

Já při dnešní prochajdě. Někdy stačí jen přivřít oči a vidíš i cítíš věci úplně jinak :)


V podstatě den ode dne je to lepší a lepší. Hlavně, co se týká nabývání bílých krvinek a klesání CRP. Dneska měla doktorka "radost, že krevní obraz je tak pěkný!"

Jediný co, tak poslední dvě noci nemůže Ju moc spát. Každý dvě hodiny jsem vylívala bažanta (protože kapačky), takže já kaput. Jinak teď poslední dny ho nekrmím, páč mu výživa kape rovnou do žíly. O to jsem doktorku požádala v pondělí, páč jsem už věděla, že v tomhle stavu by Nutrison stejně vyzvracel a dávat mu ho zase po malých troškách do PEGu, když je možnost jiný (lepší) cesty, při který zvracet nebude...? Od zejtra bysme ale zase měli dávat do PEGu.

Jsem ráda, že se tady dá na všem perfektně domluvit. Doktoři i sestry jsou super. Dneska jsem je požádala, ať mu na noc zkusí frknout Dithiaden, že by po něm mohl aspoň jednu noc spát (Haloperidol už v tomhle ohledu totiž nezabírá, což mě trochu zklamalo). Tak mu ho dali a doufám, že to zabere.

Zítra Ju čeká kontrolní sono PEGu kvůli tomu zánětu. 3 x denně to převazuju a vypadá to líp. Taky ho to míň bolí. Myslím, že je to na dobrý cestě. Zařídili, aby se zítra na to podíval i gastroenterolog, což je rozhodně dobrej nápad. Budeme tu určitě přes víkend a pak se uvidí.

Dneska přijel mužskej a já v podstatě ihned vyrazila na minimálně hodinovou prochajdu po cyklostezce. Mrholilo, bylo jakože nevlídno, ale já si to nesmírně užila, a navíc se zpěvem na rtech. Tak víš co, od neděle zavřená na jednom pokoji... No a Ju si to mezitím užil s tátou...


Moc děkujeme za Vaše modlitby, který Bůh slyší♡♡♡!


Tweet