Tereza Kymlová

A budete jen koukat, nebo i číst?

OSLAVA

29. 1. 2023

Mám báječnýho mužskýho. Ať už šlo o Vánoce nebo dnešní oslavu mých narozenin, postaral se o všechno. S Bohem v Rusku jsem objevila na netu čistě náhodou a na to se těšila nejvíc. Kniha o generálovi, kterou jsem chtěla, abych se blíž seznámila s novým prezidentem, dorazí až v pondělí. Tak mi zatím koupil Zelenskýho. Ale já bych si přečetla i Putina. Ty šachy byly překvápko, ale konečně se o tý hře, kterou hraju online několikrát denně, abych se nenudila při pomalým krmení do PEGu, konečně dozvím víc. Velkou radost mi udělal Ju s moc hezkým přáním. Hlavně proto, že strašně dlouho nemaloval, dal si s tím práci a uvnitř vtípek o Pepíčkovi :-D.

Jsou to moje Zlatíčka a já jsem šťastná, že se můžeme všichni spolu smát, bejt zase pohromadě, a to na několik tejdnů. A taky že Ju už druhej den za sebou nezvrací!!!

A především ty poslední věci jsou pro mě důvodem k oslavě♡♡♡.

Dřevěný srdíčkový dekorace vymyslel starší Jo♡

Málem bych zapomněla na náš oblíbenej Pytlíček!

V pytlíčku je uloženo tolik kartiček, kolik chceš a s jakými názvy chceš. Na začátku hry se určí písmeno z abecedy. Jeden hráč pak po celou dobu hry vytahuje z pytlíčku kartičky a nahlas řekne název. V tu chvíli musí všichni co nejrychleji říct danou věc na předem určené písmeno. Nejrychlejší získává kartičku. Vyhrává ten s nejvyšším počtem kartiček.

Je to bláznivá divoká hra, u které se nasmějem, ale i v dobrém zhádáme :-D.

Tak si ho někdy zahrajte!


Tweet