Tereza Kymlová

A budete jen koukat, nebo i číst?

JÁ MÁM HLAD!

30. 10. 2022

Milovaní, doslova jdeme každý den vpřed!! Ju začal mít šílené chutě. Dopoledne totiž běžel v TV kulinářský pořad (viz foto), a tím se to celé rozjelo.

Ju u toho trochu trpěl, ale byl to neplánovaný mocný spouštěč!

Díky tomu dnes snědl vždy trochu od následujícího: jablko, polévka, brambory s masem, tvarohový Míša. Následně snědl celý croissant, Lipánek, a večer velký krajíc chleba s rybí pomazánkou. Na zítra chce hranolky z mekáče a "pravou italskou bagetu", což ani nevím, kde sehnat. Ale když nic, tak prý "aspoň plněnou bagetu". Strašně chce slané, a to mu dnes dávali do žil NaCl... Dokonce si nainstaloval do mobilu aplikaci o vaření, aby si mohl prohlížet různá jídla.

Sestřička se dnes tetelila blahem, jak dobře jí. Od zítra ho musíme častěji polohovat na boky a já mám za úkol ho kvůli prokrvení masírovat.

Milovaní, OTOK RYCHLE MIZÍ! Dostává na to kortikoidy a ještě něco na odvodnění. Pozná se to na změně pulzu, který se mu začal rapidně měnit dnes dopoledne a taky na množství moči. Pulz je pěkný, voda jde z těla ven, takže chvála Bohu!!!

Ju také dnes obdržel několik speciálních videopozdravů z Písku. Včera ho totiž přepadl stesk po jeho rodném městě a strašně se mu stýskalo po píseckých kamarádech. Toužil alespoň vidět fotky z Písku. Tak jsem ihned rozeslala prosbu o natočení nějakých pozdravů. Jeho nejlepší kamarád (10 let) dokonce prošel centrum Písku křížem krážem a natočil pro Ju známá místa. Dnes mu tedy nejen videa, ale i zaslané fotky udělaly velikou radost!

Moc Vám písečtí DĚKUJEME!!!


Já jsem dnes konečně po několika dnech měla tři jídla za den a k tomu i něco málo mezitím. Zatím se ještě každé ráno budím předčasně se stresem, který se mě zpravidla drží do chvíle, než vejdu k Ju na pokoj a vidím ho tváří v tvář, že je skutečně na tom lépe (asi dozvuk předchozích napjatých dnů plných nejistoty). Teprve ale navečer to ze mě všechno spadne. Druhý den ráno zase nanovo, ale věřim, že to bude každý den lepší a lepší. Byť ještě nemáme výsledky z laboratoře. Ale na to teď nelze myslet. Musí se jít krůček po krůčku vpřed.

Tento byt, ve kterém jsme, je skutečně neskutečný DAR. Je to tak relaxační přijít od Ju a sednout/lehnout si na měkký gauč a dát si cokoli dobrého z jídla, které nám prozměnu poskytli jiní dárci...

Vše je nezasloužená Boží péče!


Stále DĚKUJEME za Vaše modlitby za Ju, za Váš boj a obětavost v modlitbách.


Máme Vás rádi!!!

Tweet