Tereza Kymlová

A budete jen koukat, nebo i číst?

Operace

26. 10. 2022

Milovaní, to čekání bylo strašné...

Ju má operaci konečně za sebou. Dobrá zpráva je, že proběhla úspěšně, tzn. nedošlo během ní k žádnému poškození!!! Nádor ale skutečně vyrůstá z životně důležitého centra, takže tam museli zbytek nechat, jinak by Ju totálně poškodili. Vzorek nádoru bude odeslán na rozbor a podle toho budou vypadat další kroky. Výsledek by měl být do 10 dnů. V podstatě bude Ju - co jsem pochopila - pak v rukách onkologů. Následující hodiny teď bude strašně důležité, aby se Ju vůbec vpořádku vzbudil! Prosím, neustávejte ještě dnes v modlitbách a prosbách!!

Včera jsem byla doslova přemožena Vaši neskutečnou láskou!! Dnes, přeci jen, celý den paralyzována obavou a nejistotou, ale stále četla Vaše posilující vzkazy. Každého jednoho z Vás. A děkovala za to Bohu.

Na jednu stranu cítím velikou úlevu, že už je po operaci a zároveň kdesi pod poklicí i strach z toho, co bude dál, když tam ten prevít zůstal. Ale kdybych se v tuhle chvíli měla soustředit na ten zbytek nádoru, už bych to asi psychicky nezvládla. Musíme se modlit dál za uzdravení, za Boží pomoc a péči, ale bude to možná dlouhá cesta. Prosím, pomáhejte nám na ní dále! Ale odpočiňte si též od boje! Abyste nás zase v potřebnou chvíli mohli obestoupit kolem dokola.

Moc vám všem děkuju!!!

Ani nedokážu vyjádřit, jak vás mám ráda a jak moc jsem vděčná za vaši pomoc. Chvála Bohu!!!

Zase brzy napíšu.

Ale teď hlavně, aby se Ju vpořádku probudil!!


Tweet